Roditeljstvo našeg doba – istraživanje

Čitajući razne, kontradiktorne tekstove o roditeljstvu, zapitala sam se – kakvi su to roditelji „našeg doba“?

roditeljstvo-naseg-doba

  • Kakvo je to roditeljstvo našeg doba?
  • Koji su to prioriteti koji usmeravaju roditeljsko ponašanje?
  • Koje su prednosti, a koje mane današnjih roditelja?

Prikupljanjem ovih informacija želi se steći uvid u probleme koje današnji roditelji imaju, a kako bi zajedno radili na rastu i razvoju zdravih i zadovoljnih porodica, kao preduslova zdravog i zadovoljnog društva, društva bez nasilja i lošeg morala.

Molim vas, popunite upitnik i prosledite link svojim prijateljima jer je važno da se čuje svačiji glas (pa i onih koji nemaju decu)!!! #maminovreme

LINK do upitnika: https://docs.google.com/…/1oftd5UrGrShdasnx7YbT5PvBG9w…

Uživajte u roditeljstvu!

Srdačno,
Manuela Kamikovski


P.S. Deo pitanja iz elektronskog upitnika sam postavila posetiocima Bazara mentlnog zdravlja. Odgovori su bili više nego zanimljivi, ali ih neću sada podeliti sa vama. Dobro, prikazaću vam samo jedan mali deo ;). Ostatak vas čeka na ovom mestu kad se završi celokupno istraživanje (planirano je da traje do 30.11.2016. godine).

Evo odgovora posetilaca na pitanje – Koja je najveća prepreka današnjim roditeljima da imaju zdrave i zadovoljne porodice?

Slobodnom interpretacijom, rekla bih da ovi odgovori govore o tome da je „vreme koje roditelj posvećuje porodici neaktivno“. Ne bih sada donosila neki zaključak o ovom rezultatu, ali mi potvrđuje potrebu za istraživanjem koje sam pokrenula – kakvi su to roditelji našeg doba i kako i šta možemo uraditi da se poveća broj zrdravih i zadovoljnih porodica.pitanje-2

Priključite se istraživanju i popunite upitnik ovde. Molim vas, prosledite link upitnika svojim prijateljima i poznanicima kako bi se čulo mišljenje što većeg broja ljudi.

Zajedno za zdrave i zadovoljne porodice!