Najava: Mamino vreme na Bazaru mentalnog zdravlja

Institut za javno zdravlje Vojvodine povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja organizuje kampanju koja ima slogan „Jaka zajednica, zdravi ljudi“ – čime se želi istaći značaj međuljudskih odnosa, empatije, solidarnosti, povezanosti, brige o drugima za životno blagostanje ljudi u okviru jedne zajednice. Kampanja obuhvata niz aktivnosti (ovde više o tome), od kojih ću izdvojiti Bazar mentalnog zdravlja koji je planiran za 10.10.2016. godine (ovde više o Bazaru) i promotivne psihološke i kreativne radionice zakazane za naredni period, jer u njima i ja učestvujem.

Svojim prisustvom želela sam da dam doprinos rastu i razvoju zdravog i zadovoljnog društva, društva bez nasilja i lošeg morala. Ono što sam osmislila za posetioce Bazara jeste radionica „Dosadilica – Kako ukrotiti dosadu?“Cilj ove radionice je podrška roditeljima u borbi sa izazovom zvanim „dosada“, kao i unapređivanje roditeljskih kompetencija kako bi porodica bila zdravija i zadovoljnija. Radionica je osmišljena tako da kroz rešavanje zadataka roditelji istovremeno rade na sebi i unapređuju i svoju porodicu.

I to nije sve! Dođite da otkrijete šta sam vam sve pripremila ;).


BESPLATNA RADIONICA za roditelje u Novom Sadu:

Kada? 10.10.2016. godine

U koliko sati? Počinje u 19.15 časova

Gde? SPENS, Bazar mentalnog zdravlja, PORODIČNI KUTAK

Prijavi se slanjem poruke na kontakt@maminovreme.org jer je broj mesta OGRANIČEN.

Ovde možete videti šta su učesnice radionice napisale o ovoj radionici.


dosadilica-plakat

Iznenađenje za ZRENJANINCE!

Kao deo gore navedene manifestacije, i u Zrenjaninu ću realizovati besplatnu radionicu za roditelje „Dosadilica – Kako ukrotiti dosadu?“. Radionica će biti organizovana 22.10.2016. godine sa početkom u 17 časova, u prostorijama Sweet EleStra, Splitska 2. Rezerviši svoje mesto na vreme jer je broj mesta ograničen! Prijavi se ovde.

P.S. Ova radionica je deo Programa Dosadilica.