Koje moći ti niko neće oduzeti?

Nikad se zna šta sve može da pođe po zlu (npr. sve u vezi tekuće pandemije) i kako će to delovati na nas i našu porodicu. Međutim, ono što je korisno da zampatmo, bez obzira na sve, je sledeće:

  • voli sebe sa svim svojim manama i vrlinama
  • osluškuj svoje telo i reaguj kada ti saopštava da odmoriš, plačeš, smeješ se, tražiš zagrljaj ili poljubac…
  • okruži se ljudima koji te prihvataju takvu kakva si.

A koliko je to samo važno, ne pokazuju nam trenutne okolnosti u kojima živimo, već i Klinac normalac u poslednjem delu „Klinac normalac i mašina senki„, izdavač Propolis books.


Mi smo veliki obožavaoci Klinca normalaca (ovde pročitajte naše utiske o prvom delu i drugom delu) i mnogo smo se obradovali kada smo saznali da je stigao i treći deo. Autori Greg Džejms i Kris Smit su i ovoga puta osmislili odličnu avanturu kroz koju će Mark, poznatiji kao Klinac normalac, proći sa svojim drugarima, poznatiji kao Supergubitnici.
Neću vam otkrivati šta se i kako desilo (ono kad Mark uđe u Mašinu senki… 😉), ali vam mogu reći da je na kraju poenta veoma jasna:
Niko vam ne može ukrasti moći kao što su hrabrost, duhovitost, upornost, istrajnost, oštroumnost, preciznost, …

Sada je red na vas i zadatak:
1) napišite koje su to vaše supermoći koje vam niko ne može oduzeti bez obzira na komentar ili ponašanje koje mogu da upute kako bi vas povredili, ponizili, pobedili;
2) nakon toga pitajte bliske i drage osobe da vam kažu kako vas oni vide, koje vaše supermoći bi oni izdvojili.
3) napravite karticu sa ispisanim moćima koji ćete nositi sa sobom, da vam se nađe u trenucima kada posumnjate u svoju vrednost!

Obavezno nam javite utiske nakon ove igre! Ali i o knjizi! ?


Ovaj tekst je napisan u saradnji sa izdavačkom kućom ProPolis Books!


NAPOMENA: Ovaj tekst je moje autorsko delo, što znači da je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Preuzimanje teksta ili dela teksta je moguće isključivo uz moju pismenu dozvolu.

Autor tekstaManuela Kamikovski

1 thought on “Koje moći ti niko neće oduzeti?

Затворено за коментаре.