31/12/2018

Imejl radionica „Pazi šta želiš, može ti se ostvariti“

Autor i voditelj radionice je:

Za članice FB grupe Klub Hrabrih mama sam organizovala imejl radionicu „Pazi šta želiš može ti se ostvariti“ kako bih im pomogla da unaprede odnose sa članovima porodice, brinu i o ličnim potrebama, posvete se i ličnom zadovoljstvu, rastu i razvoju.

Kako je to izgledalo?

Mame su svakog jutra dobijale mejl od mene sa zadatkom koji trebaju u toku tog dana da ispune, a za čiju realizaciju je trebalo do 30 minuta.

Za svaki zadatak dobijale su i uputstvo koji „dokaz“ treba da pošalju kako bi ostvarile uslov da dobiju sledeći zadatak narednog dana. Mame koje nisu poslale „dokaz“ nisu dobijale nove zadatke.

Iako je radionica trajala samo 6 dana (jedan zadatak na dan), od 26.12. do 31.12.2017. godine (u periodu kada se ima previše obaveza i zadataka), bilo mi je veoma drago što su mame uživale u zadacima, uživale u promenama koje su počele da im se dešavaju.

Šta su mame dobile ovom radionicom?

Cilj radionice je bio jačanje odnosa sa članovima porodice, briga o ličnim potrebama, ličnom zadovoljstvu, rastu i razvoju, a ovo su mame napisale neposredno posle završetka radionice:

Šta je bilo mesec dana kasnije?

U svom radu sa klijentima, posle određenog vremena volim da vidim kako se snalaze sa svojim novim promenama i pružim podršku da nastave putem kojim su pošli kada smo završili sa našim zajedničkim radom.

To sam uradila i sada: pitala sam ih kako su, šta im je bilo najkorisnije što su dobile tokom trajanja radionicie, gde su sada sa samovrednovanjem i bavljenjem sobom u odnosu na pre radionice?

Iskreno, oduševljena sam rezultatima i veoma ponosna na ove mame!

U nastavku ćete videti i zašto.

Šta je najkorisnije što su dobile tokom ove radionice?

Za dodatne informacije pišite mi na kontak@maminovreme.org

Šta je najkorisnije što su dobile tokom ove radionice?

Ovo je bilo prvo pitanje koje sam im postavila.
Možete videti da im je najkorisnije bilo zadovoljstvo koje su osećale jer su se bavile sobom, svojim mislima, željama, nadanjima, idejama i kako je to kako je uticalo na njih i njihovu porodicu.

Promena vrednovanja sebe i bavljenja sobom – da li ih ima?

Došlo je do promene u vrednovanju sebe – mame su počele sebe više da vrednuju.

Rezultati pokazuju da je došlo do pozitivnih promena kod svih učesnica.

Sve mame su uspele da ostvare makar polovinu svojih planova koje su osmislile tokom radionice (Prosecna ocena 7,4 od 10).

Sve mame su uspele da ostvare makar polovinu svojih planova koje su osmislile tokom radionice (Prosecna ocena 7,4 od 10).


Utisci mama koje su učestvovale

Kako će sada izgledati učešće u ovoj radionici?

Vrlo slično.

Svakog jutra dobijate poruku u mejlu sa zadatkom koji treba da uradite u toku tog dana i pošaljete „dokaz“ do 24h da ste zadatak uradili.

Tek kada pošaljete „dokaz“ dobijate sledeći zadatak.

Zadatak 1: SVET KOJI ME OKRUŽUJE

Zadatak 2: LIČNA ČAROLIJA

Zadatak 3: PORODIČNA ČAROLIJA

Zadatak 4: ŽIVOTNE ŽELJE

Zadatak 5. OVO SAM JA

Zadatak 6: MOJE ODLUKE

Ukoliko ne pošaljete zadatak do ponoći, gubite mogućnost da dobijete sledeći zadatak, ali i novac koji ćete investirati (nema refundacije).


Novi ciklus radionice

Prijavi se na listu čekanja za novi ciklus imejl radionice „Pazi šta želiš može ti se ostvariti“.

Investicija u vremenu je do 30 minuta na dan u toku 6 dana, a novčana je 2400 RSD (ili 20€).

Za dodatne informacije pišite mi na kontak@maminovreme.org

Zašto da radite baš sa mnom?

Ja sam mama, psiholog, sistemski porodični psihoterapeut, praktičar terapije igrom, asertivni trener, autorka bloga Mamino vreme i osnivač Kluba Hrabrih mama koja pomaže porodicama da se bore sa svakodnevnim izazovima kako bi njeni članovi bili samouvereni, zdravi i zadovoljni.

Ova radionica je rezultat i mog ličnog iskustva sa odugovlačenjem ostvarivanja svojih ciljeva zbog „valjanih“ argumenata za odlaganjem: jer nema ko da pričuva decu, jer nemam vremena, jer ne znam odakle da počnem, jer nemam savršeno znanje kako da započnem, ko sam ja da…

I onda jednog dana započneš lični rad sa stručnjakom (psihološkim savetnikom ili psihoterapeutom) koji ti pomogne da izađeš iz „začaranog lavirinta“ sopstvene sabotaže.

Ova radionica će sigurno pokrenuti procese promišljanja i analiziranja trenutnog stanja i osećanja, ali se nadam da će uslediti i prvi korak ka promeni u željenom pravcu.

Prijavite se slanjem poruke na kontak@maminovreme.org

******************************************************************

Osim toga, najveći broj mojih klijenata su žene koje žele da se posvete sebi i svojim ciljevima, ali uvek se nekako nađu valjani izgovori da sve odlože. Evo šta je jedna moja bivša klijentkinja napisala o radu sa mnom:

Radila sam sa jednom divnom i uspešnom ženom koja je sebi mogla da priušti sve što je želela, sve osim ljubavi prema sebi. Fizički vrlo privlačna, duhovita i visprena, ekspert u poslu, ali zaokupljena svojom patnjom i tugom.

Pratila sam je na putu lične tranformacije i bilo mi je žao što ona ne vidi koliko vredi.

Mnogo joj je bilo teško da prihvati činjenicu da vredi i onda je taj dan došao.

Bila sam oduševljena tom promenom (dobro, malo i tužna, jer ostajem bez klijenta, ali) presrećna zbog njenog uspeha!

Kada sam je pitala šta joj je bilo najkorisnije što je doprinelo da dođe do promene, rekla mi je: „Naučila si me da mogu biti srećna i osećati mir sad i ovde“.

Ovu poruku, koja je na slici ispod poslala mi je četiri meseca nakon našeg rada i dozvolila mi je da to podelim sa vama, jer želi da posluži kao primer drugima.

Čak je završila i svoj prvi triatlon!???❤️

Ja nemam čarobni štapić, ali imam znanja i veštine kojima mogu pomoći da pronađete svoju snagu i iskoristite je kako bi unapredili kvalitet života tvoje porodice.

⚠️Ulažući u sebe i svoje veštine, ulaže se u svoju porodicu i to tako što se uči živeti punim plućima i „zaraziti“ članove porodice da i oni uživaju u ovom životu (jer reprize nema)!

Ako mislite da vredi ulagati u sebe, priključite se ovoj radionici i neka se želje počnu ostvarivati.

Prijavite se slanjem poruke na kontak@maminovreme.org